Welcome, Guest. Please login or register.

May 06, 2026, 04:09:17 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

Administrator

2025-08-16, 11:30:27
Welcome to forum  :)

Members
Stats
  • Total Posts: 10662
  • Total Topics: 10635
  • Online today: 63
  • Online ever: 458
  • (March 31, 2026, 06:02:35 PM)
Users Online
Users: 0
Guests: 28
Total: 28

28 Guests, 0 Users

Як я знайшов розв'язання будь-яких проблем на одному сайті.

• 0 replies
  • 47 views
Не так давно мені трапився ресурс, який я сприйняв за стандартний портал із новинами. Його назва — Retro і знаходиться за адресою https://retro.ua/.

Відкривши головну сторінку, мені відкрився доволі несподіваний набір тем: публікації про місячні фази, правила пунктуації в українській мові, поради, коли робити тест на вагітність, календар офіційних вихідних і навіть анонси розпродажів на кшталт "Чорної п'ятниці". Отакий собі вінегрет із корисного!

Мені стало цікаво, і вирішив погортати сайт. З'ясувалося, що на сайті можна знайти багато цікавих публікацій на різноманітні життєві теми: від медичних порад і календарів до описів звичаїв та граматики. Незважаючи на ім'я "Retro", його зміст — це практичні матеріали, яка може стати в пригоді щодня.

Особливо запам'ятав стаття про те, коли ставити двокрапку — легко й просто викладені складні речі, де легко заплутатися після школи. Звернув увагу на статтю з календарем свят у 2026 році. Підсумовую, ресурс показав себе оригінальним міксом календаря, енциклопедії та довідника, звідки реально дізнатися на багато різноманітних питань.