Welcome, Guest. Please login or register.

April 29, 2026, 03:53:58 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

Administrator

2025-08-16, 11:30:27
Welcome to forum  :)

Recent

Members
Stats
  • Total Posts: 10367
  • Total Topics: 10341
  • Online today: 60
  • Online ever: 458
  • (March 31, 2026, 06:02:35 PM)
Users Online
Users: 0
Guests: 56
Total: 56

56 Guests, 0 Users

Як я навчилася готувати соковиту курку в духовці

• 0 replies
  • 51 views
Колись давно я уникала рецептів із запіканням. Мені ввижалися численні труднощі: то вона втратить соковитість, то шкірка підгорить, то всередині буде сирим. Я надавала перевагу вареним стравам — простіше й надійніше.

Усе змінилося, коли на порозі з'явилися родичі, а в холодильнику нічого, окрім курки, не було. Згадала все, що колись чула, які отримувала від досвідчених господинь. Я швидко проглянула різні варіанти приготування, визначилася з градусами та тривалістю, чим замаринувати, щоб м'ясо тануло в роті, і як не прогаяти момент готовності.

Найбільше я хвилювалася, чи не зіпсую ніжне м'ясо. Але коли вийняла з духовки рум'яну курочку з золотистим кольором, відчула полегшення і гордість! Вона була ідеально просмаженою, прекрасно підсмаженою і дуже смачною. Присутні оцінили страву, а я здобула впевненість у кулінарних здібностях.

Зверніть увагу, на сайті yamamashka.khmelnytskyi.ua я бачила багато цікавих ідей для маринаду та подачі. Відтоді курка в духовці — моя улюблена страва для гостей, яку я подаю до святкового столу й у будні. І найзручніше, що більша частина роботи відбувається сама собою, поки духовка творить це кулінарне диво.